top of page

Filler

Vi tilbyder non-permanente fillers – bla. kendt som Restylane, Juvederm og Belotero. I vores klinik har vi valgt at bruge Belotero, et hyaluronsyre filler-produkt fra Noscomed, fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende hyaluronsyre, som findes i din hud.

Hvad anvendes filler til?

Kan anvendes ved:

- Læber

- Hage

- Kinder

- Tindinger

Anvendes også til:

- Læberne

- Furen mellem næse og mundvige

- Vredesfuren mellem øjenbryn

- Kragetær ved øjnene

- Samt øvrige små, mellem eller dybe rynker/fure i ansigtet

Om behandlingen

Når Beloteo injiceres i rynker og fure udfyldes og udglattes disse, og huden bliver mere spændstig. Injiceres Belotero dybere kan man opnå en volumengivende effekt, og dermed genskabe det tabte væv og genopbygge ansigtets naturlige konturer. Boletero er specialdesignet til at kunne integreres i dit hudvæv, så du opnår et fint og jævnt resultat uden at ødelægge dit ansigts naturlige konturer.

Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden og derfor aftager effekten gradvis. En af de største fordele ved Beloteo er at virkningen holder længe, afhængig af det behandlede område, hudtype, hudens tilstand, livsstil og alder. Således har læbebehandling en kortere holdbarhed end øvrige områder. Første behandling holder generalt kortere tid end de efterfølgende behandlinger.

bottom of page